Poland. The Politicians.

WHO HERE IS POLISH TOO? ARE YOU MAD BECAUSE OF LOSS OF THE GOOD PEOPLE SO BAD ONES CAN RULE OUR COUNTRY? I KNOW I AM.
And it's fucking interesting. That this is democracy. The most of humans here don't care about the future.
F to pay respect for poland ;_;
F.

~cuki

Ja jestem. I to co aktualnie się dzieje u nas jest okropne. A ludzie nie myślą o tym że jeśli Długopis daje dużo plusów to daje je z podatków obywateli. Zauważyłam też, że wszystko prowadzi u nas do tego aby nie uprawiać seksu z obawy przed ciążą. Trudności z aborcją, pigułką po, pieprzeniem, że antykoncepcja jest zła. Ogólnie polecam też kanał Suwerenny. Nie jest z naszego grona ale pomijając to to świetnie pokazuje różne działania polityczne. Tak jak to że bodajże Oświęcim nie jest już w Polsce. Bo pokazuje to układ flag.

Justice said:
Ja jestem. I to co aktualnie się dzieje u nas jest okropne. A ludzie nie myślą o tym że jeśli Długopis daje dużo plusów to daje je z podatków obywateli. Zauważyłam też, że wszystko prowadzi u nas do tego aby nie uprawiać seksu z obawy przed ciążą. Trudności z aborcją, pigułką po, pieprzeniem, że antykoncepcja jest zła. Ogólnie polecam też kanał Suwerenny. Nie jest z naszego grona ale pomijając to to świetnie pokazuje różne działania polityczne. Tak jak to że bodajże Oświęcim nie jest już w Polsce. Bo pokazuje to układ flag.

Ta. Ogólnie polska wciąż nie jest państwem świeckim, nie daje wyboru w podstawowych sprawach, politycy zamiast martwić sie o to jak zarządzać państwem, martwią się tym jak wychodzą przed innymi. W drugiej turze mamy jeden obóz który kłamie, oszukuje ludzi, łamie konstytucje i nic mu w tym nie przeszkadza, ale mamy jeszcze drugi obóz, który też łamał konstytucje i kradł, ale nikt tego nie pamięta
długopis tak naprawde nic nie daje, tylko udaje i zabiera, a politykom zależy tylko na władzy
tępią lgbt i inne mniejszości jak największe zło na świecie, właściwie po to żeby zebrać większe poparcie
co do Suwerenny, zobaczę sobie

Let's all hope that someday it'll all change, and I hope Imma be able to do f-Ritual, we got it, we gotta win it, and we're gonna win it.

Czy w Polsce dzieje się źle? Myślę, że aktualnie nie. Aczkolwiek obawiam się, iż za kilkanaście lat będziemy musieli spłacić podwyżki płac minimalnych i wszystkie ,,plusy".

Back