Öncesi nasıldı? Üçüncü gözünüzü doğru olmayan bir biçimde açmışsınız gibi gözüküyor, başlangıç seviyesindesindeyken merak edip gelişmiş mantralar kullandığımda benzer durumlar yaşamıştım. Bu vaazı okudunuz mu?
Let's explain this Myth about Prometheus. Myth = Symbolism and coded divine information, and never literal events that transpired physically. Myths exist to illustrate ultimate realities and what the Initiate is supposed to do to enlighten themselves in the context of their spiritual processes...
ancient-forums.com
Belki de üst çakralarınıza fazla odaklanıp alt çakralarınızı ihmal etmişsinizdir ya da seviyenize uygun olmayan birtakım pratikler yapmışsınızdır.
Durum ne olursa olsun, çözüm topraklanmak gibi duruyor. Kök çakranız için yoga yapabilirsiniz. Sorun çözülene kadar yalnızca koruma aurası yapıp gündelik, somut işlere odaklanabilirsiniz. Endişelenecek bir şey yok. Somut alemden kopma hissinin en güçlü kürü ona dönmek. Yapamayacakmış gibi hissetseniz de yapabileceğinizi göreceksiniz; nasılını düşünmeyin, yalnızca yapacağım deyin ve yapın. Diğer problemler de böylelikle zaman içinde çözülür.
Somut işler derken, kitap okumak ders çalışmak gibi şeyleri kastetmiyorum bu arada. Çamaşır asmak, yemek ve spor yapmak gibi direkt fiziksel aktivitelerden söz ediyorum.
Daha iyi olacaksınız, merak etmeyin. Bol şans diliyorum.