Wotan's Druid said:
Ben sonda Aum kullanmıyorum sıkıntı olur mu?
gezegensel kare yaparken Aum bram brim braum kısmında Aum braum brim braum olarak sıkıntı olur mu?
Son olarak imgeleme kısmında Satürn den bir grimsi bir taşın kopup bedenime girdiğini ve istediğim şeyi arttırdığını imgeliyorum.Grimsi bir taşla yapıyorum çünkü Satürn gri gibi.Bunu Satürnden obsidyenin çıkıp bedenime girdiğini imgeleyerek mi yapmalıyım?Ha bu arada gri taş derken de şu renkten bahsediyorum pek gri sayılmaz https://images.app.goo.gl/iXtM4nxcaSFenPX86
Teşekkürler
Esenlikler,
1- Hayır, sorun oluşturmaz.
2- Eğer yanlış titrettiyseniz maalesef kare bozulmuştur. Titretirken öksürmeniz, sesinizin çatallaşması sorun çıkarmaz diye hatırlıyorum [tabii bunu kareler ile ilgili yazılmış son yazıdan kontrol edin] ancak eğer bir harfi tamamen farklı titretmişseniz, veya ekleyip çıkarmışsanız maalesef bozulacaktır.
3- Amacınıza göre enerjiyi imgelemeniz önerilir. Bunun gezegenlerin renkleriyle aynı oluşundan ziyade, yönettikleri enerjilerle ilgisi var. Örneğin Satürn; disiplini, otoriteyi ve düzen ile bir ölçüde aydınlanmayı yöneten bir gezegen olduğu için siyah, koyu kahverengi ve çivit mavisi ile ilişkilendirilir.
İyi akşamlar.