istanbulasigğm
New member
esenlikler ben az once adanma ayinimi yaptım hersey tamamdi ama kagıdı yakarken elim cok fena yandı bende o an can havliyle kağıdı banyoya götürdüm cok yanıyordu simdi ayinim kabul olmaz mi yeniden yapmalı mıyım caniö aciyo
ve uzerim de siyah kiyafetler yoktuesenlikler ben az once adanma ayinimi yaptım hersey tamamdi ama kagıdı yakarken elim cok fena yandı bende o an can havliyle kağıdı banyoya götürdüm cok yanıyordu simdi ayinim kabul olmaz mi yeniden yapmalı mıyım caniö aciyo
aylardir bu ani bekliyorum evett tekrardan yapicamBir defa gerçekleştireceğiniz bir ritüel için neden böyle acele ediyorsunuz? Bu ritüelin sizin için bir önemi yok mu?
Daha çok önem vermeli, mükemmel olması için elinizden geleni yapmalısınız.
Güvenli bir şekilde gerçekleştirmeniz için yanınıza temiz ve uygun bir tabak, kase vb. alabilirsiniz. Bu sayede ne eliniz ne de halı vb. yanmaz ateşin yükseldiği anda:aylardir bu ani bekliyorum evett tekrardan yapicam
tessekur ederimGüvenli bir şekilde gerçekleştirmeniz için yanınıza temiz ve uygun bir tabak, kase vb. alabilirsiniz. Bu sayede ne eliniz ne de halı vb. yanmaz ateşin yükseldiği anda:
![]()
🕊

Keşke tüm sorularını ve problemlerinizi tek bir başlık altında sırayla türkçe cümle yapısı ve karakterlerle sorsaydınız. Forumda kalabalık etmemiş olurdunuz.esenlikler ben az once adanma ayinimi yaptım hersey tamamdi ama kagıdı yakarken elim cok fena yandı bende o an can havliyle kağıdı banyoya götürdüm cok yanıyordu simdi ayinim kabul olmaz mi yeniden yapmalı mıyım caniö aciyo
esenlikler,esenlikler ben az once adanma ayinimi yaptım hersey tamamdi ama kagıdı yakarken elim cok fena yandı bende o an can havliyle kağıdı banyoya götürdüm cok yanıyordu simdi ayinim kabul olmaz mi yeniden yapmalı mıyım caniö aciyo